Tuesday, 27 Jan 2015
 
 

SCRIE DESPRE NOI PE

Facebook MySpace Twitter Digg Delicious Stumbleupon Google Bookmarks Newsvine Technorati Linkedin Mixx RSS Feed 

a_btdirect.jpg
Bucatarie

Un loc pe care sa-l imparti cu cei dragi tie, o bucatarie functionala, primitoare pentru prieteni si pentru discutiile prelungite pana noaptea tarziu. Aici vei gasi idei cum sa-ti amenajezi bucataria, ce culori sa alegi pentru mobila de bucatarie, iar schita ti-o facem noi, doar spune-ne ce vrei.

Read more... [Bucatarie]
 
Living

Este camera de zi unde te simti bine, in canapeaua ta confortabila, cu emisiunile TV favorite, cu CD-urile preferate si o cesca de cafea sau de ceai bun la indemana, pe o masuta cu stil. La BESTMOB DESIGN vei gasi mobilierul de care ai nevoie. Executam orice tip de mobila de sufragerie la comanda.

Read more... [Living]
 
Camere Tineret

In cazul dormitoarelor pentru copii, BESTMOB DESIGN are solutii inovatoare pentru problemele legate de spatiul mic in cazul locuintelor urbane dar in acelasi timp mobila pote fi personalizata si folosita in orice locatie.

Read more... [Camere Tineret]
 
Paturi Tapitate

Paturile tapitate sunt creeate special pentru spatiul destinat intimitatii si linistii noastre, locul, unde, cu adevarat evadam din social. Mai mult decat o incapere destinata odihnei, dormitorul reprezinta un spatiu intim, mai personal, aici impunandu-se ca decorativitatea si confortul sa se imbine perfect.

PRET INCEPAND DE LA 1.700 RON TVA INCLUS

Read more... [Paturi Tapitate]
 
Dormitor

Spatiul destinat intimitatii si linistii noastre, locul, unde, cu adevarat evadam din social. Mai mult decat o incapere destinata odihnei, dormitorul reprezinta un spatiu intim, mai personal, aici impunandu-se ca decorativitatea si confortul sa se imbine perfect.

Read more... [Dormitor]
 
Dressing

Pe comanda pentru diverse spatii: dulapuri pentru birou, dulapuri pentru dormitor, in living sau pe hol, dulapuri cu usi simple sau dulapuri cu usi glisante, pe toate le puteti realiza pe dimensiunile dorite, in nuantele preferate si conform necesitatilor dumneavoastra de depozitare.

Read more... [Dressing]
 
Canapele Good

Canapele cu structura robusta, design modern, confortabil, ideal pentru un confort optim, destinat mobilarii camerelor de living si sufragerii moderne dar si a spatiilor de receptie, hoteluri, birouri, baruri si restaurante, sali pentru asteptare. PRODUCTIE ROMANIA.

Read more... [Canapele Good]
 
Scaune

Pentru acasa sau pentru birou, comercializam pentru dumneavoastra scaune, scaune de bar, scaune manageriale, scaune operationale, scaune pentru sali de consiliu si alt mobilier pentru amenajarea birourilor.

Read more... [Scaune]